USLUGE

ORGANIZACIJA DOGAĐAJA

Mi događaje držimo u malom prstu! Iza nas su stotine uspešno realizovanih događaja različitog tipa u Mi Casa objektima, od korporativnih proslava, devojačkih večeri preko famili day-a i team building-a, do koncerata i programa u tržnim centrima.

kompanijski-dogadjaji

KOMPANIJSKI DOGAĐAJI

Za vas možemo da organizujemo kompanijski događaj kakav želite. Da li obeležavate godišnjicu vaše kompanije ili otvarate novi pogon, ne brinite, prepustite se nama. Imamo iskustva sa različitim kompanijiskim događajima.

KONFERENCIJE

Odlučili ste da okupite stručnu javnost i poslovne partnere kako biste im predstavili najnovije informacije iz oblasti vašeg poslovanja? Konferencija je idealna prilika za to. Prepustite nam izbor lokacije, pozivanje učesnika, brending i kompletnu organizaciju. 

team

TEAM BUILING

Zaposleni su ono najvrednije što imate. Dozvolite nam da vam pomognemo da im pružite dan za pamćenje posle koga će radna atmosfera biti čisto zadovoljstvo. Osmislićemo aktivnosti koje će osvežiti radne dane prepune obaveza, poboljšati komunikaciju i povećati motivaciju za rad.

DEVOJAČKE VEČERI

Organizacija devojačke večeri podrazumeva osmišljavanje čitave koncepcije, od ideje i ponude prostora u Mi Casa objektima do realizacije muzičkog i drugog zabavnog programa, vizuelnog idenititeta, “dress code”-a hrane i pića, prevoza, dekoracije, fotografisanja i snimanja provoda… 

ORGANIZACIJA DOGADJAJA

Schrammek nacionalni kongres /Beograd 2023 Hilton

Naš tim za organizaciju kongresa ima bogato iskustvo u upravljanju vrhunskim događajima. Bez obzira na temu ili veličinu vaseg kongresa naš tim će vam pružiti sveobuhvatnu podršku od planiranja do izvođenja…

ORGANIZACIJA DOGADJAJA

ORGANIZACIJA DOGAĐAJA

Devojačko veče u objekatu Mi Casa se nalazi u Vrdniku, na samo 500 metara od banje Vrdnik  Ova vila ima sopstveni bazen, vrt, besplatan WiFi i besplatan privatni parking i potpunu privatnost za organizovanje ovakvog događaja.
Diskrecija zagarantovana.

Scroll to Top